Articol în curs de actualizare

Bine că s-a terminat! In timpul episodului 7 m-am plictisit și nu credeam că voi rezista până la capăt. Noroc că în episoadele 8 și 9 au fost câteva momente care, pentru mine, nu sunt convins că și pentru alții, m-au ținut oarecum interesat să reușesc să completez ce mi-am propus.

Aceste episoade vor fi apreciate de cei care: nu au fost la Londra și pot fi păcăliți că zilele însorite domină de departe zilele cu nori, au nevoie să il auda pe Mourinho repetând ad nauseum ca “nice guys don’t win football games”, nu s-au saturat să audă ce sezon greu o fost pentru Spurs și Mourinho mai ales și cum locul 6 e o mare performanță de care te poti bucura, nu sunt convinși ca comunicarea e importanta, vor sa afle ce jucator de la Tottenham și-a făcut grădină de legume în lockdown și se ocupa de ea de două ori pe zi și nu au aflat încă ce măiestrie se cere pentru a folosi conflictul intern pentru dezvoltarea profilului psihologic al unui câștigator (referințe Lloris-Son).

Am plecat de la ideea să găsesc explicația rezultatului din prima etapă cu Everton (0-1) vizionând cele 3 episoade. M-am străduit, dar nu am reușit. Pentru că explicația e foarte clara și nu trebuie să te uiți la 9 episoade din care 8 sunt acaparate de Jose sa îți dai seama că el e de vină. Adică tactica lui depășită. Asta e.

Pe scurt despre fiecare episod:

Episodul 7: Seria de înfrângeri începând din 19 februarie (RB Leipzig) pâna la eliminarea din cupă după egalul acasă si lovituri de la 11m cu Norwich. Nici un moment zemos (negativ) doar multe imagini cu jucători triști și gândiți. Mourinho glosând despre placerea de a juca pentru clean sheet.

Episodul 8: Egalul cu Burnley (1-1) în deplasare și înfrangerea de la Leipzig (0-3) pe 7 și 10 martie. Urmate de lockdown. Mourinho explicând că el o ia razna dacă trebuie să stea în casă mai mult de 2 zile. Prea puține scene despre lockdown, care e expediat rapid.

Episodul 9: Restart, puțin despre câteva meciuri din cele 9. Multe imagini filmate din drona cu stadioane goale, bucuria pentru locul 6, Ndombele plictisit la discuție cu Levy care îi explică ca e normal să nu te adaptezi în primul an și că totul depinde de el, incidentul Lloris-Son, alte abureli cu Mourinho.

Dacă mă intrebați peste cațiva ani despre ce îmi aduc aminte din serialul acesta cred ca va fi vorba despre topul bizar de mai jos referitor la dilemele/descoperirile lui Dele Alli (care nu au nici un sens să fie în film și tocmai de aceea mi-au atras atenția).

  1. Fasolea – timp de preparare și unde

2. Ce se întâmplă dacă îți place batonul de ciocolată Bounty

3. Ordinea corectă de umezire a periuței de dinți (înainte sau după ce pui pastă pe ea)

Previous ArticleNext Article