Mă trezesc câteodată vorbind fără să țin seama de consecințe. După care caut o cale prin care să îmi raționalizez motivația și să găsesc o cale de ieșire. La urma urmelor mă consider un om flexibil, în stare să țină seama de un argument bun.

Mi-am dat trei zile să citesc prea mult, mult prea mult despre plecarea lui Pochetino si venirea lui Mourinho la un club al carui nume nu vreau să îl mai spun (UCACNVSIMS). Ați vrut un acronim lung, poftim! Mai mult m-am enervat decât m-am calmat. Toate speranțele și raționalizările despre cum Jose nu e chiar atât de toxic, despre trofee în numele cărora merită să i se treacă cu vederea defectele, disciplina, pregătirea minuțioasă…

Am ajuns la concluzia că o linie roșie a fost traversată. Si chiar daca linia aia e trasată în nisip, nu există (încă) un val destul de mare să o șteargă. Deci iată ce îmi propun:

  • nu voi mai urmări nici un meci al UCACNVSIMS. Asta înseamna nici rezumate sau goluri. Nici măcar scorul pe o aplicație pe telefon
  • nu voi mai citi nici un articol referitor la UCACNVSIMS. Nu voi răspunde nici măcar la comentarii sau întrebări aici pe Anglofil. Stiu că nu voi putea evita titluri, dar voi evita restul
  • am sters UCACNVSIMS din toate aplicațiile și paginile unde era trecut ca club preferat. Deci nu voi mai primi nici un fel de alerta. Si așa erau prea multe.
  • nu voi mai purta nici un fel de semn al clubului

O cale de ieșire trebuie să îmi acord. La asta am meditat în ultimele trei zile. Si am ajuns la aceste 3 condiții, formulate în așa fel încât să fie foarte greu de îndeplinit:

  • UCACNVSIMS sa practice un joc frumos, ofensiv contra celorlate echipe din Top 5 și în cupele europene. In mod voit am căutat ambiguitatea cu “joc frumos, ofensiv”.
  • un jucător tânar crescut la club sa fie promovat si sa joace constant în echipă (în fiecare an).
  • Mourinho sa primească un premiu de fair-play

In speranța că acest auto-exil va fi de scurtă durata îmi/vă promit că atunci când Mourinho va fi dat afară voi reveni ca suporter și mai înfocat al unui club care acum are o rătăcire temporară.

#Mourinhout!

Previous ArticleNext Article