Încă se mai poate participa la etapa 3 a concursului de pronosticuri. Sunteți în întârziere si veți  fi penalizați cu un procent din punctajul total (15% pe etapă de campionat).

Așa arată distribuția pentru al doilea meci din program:

Să vedem ce va întâmpla si să reținem pronosticul lui COYS (X) si al meu (1) – după cum se observă nu suntem prea optimiști.

Întrebarea a doua de la sondaj a dat o distribuție mai echilibrată. Mi-am notat în calendar și voi relua acest grafic peste un an să analizăm ce s-a întamplat în 2017 comparat cu previziunile noastre.

 1. rezultatul alegerilor naționale in Europa, combinat cu declanșarea Brexitului vor conduce, pe termen scurt sau cel mult mediu, la destrămarea UE

2. politica externă a US dupa instalarea lui Trump va declanșa conflicte internaționale grave sau, cel puțin, va face iminente asemenea conflicte

3. miscările din zona arabă (Siria, ISIS, Irak, Iran, Israel) vor continua să agraveze un tablou internațional diplomatic deja inflamat sau chiar vor declansa noi crize

4. se va declanșa o noua criză mondială economică ca urmare a acutizării problemelor politice menționate și a lipsei de măsuri eficiente luate de guvernele statelor relevante

5. nu, 2016 a fost un an singular, viitorul va fi mai blând cu transformările

Previous ArticleNext Article

This post has 20 Comments

20
 1. Istoria noastra cu ‘cetatenii’ e una foarte ciudata, perioade de victorii pe linie, urmata de umilinte pe linie, apoi iarasi 3 victorii on the trot. Ramane de vazut cum i-a mobilizat La La Land pe Pep’s boys si cum merge Che Poche’s Revolucion. Raman la parerea ca un 1-1 e un rezultat normal desi cred ca ultimul egal dateaza din 2010. Toata lumea comenteaza mijlocul Wagamama-Mousse, insa nu stiu cand am pierdut cu Rose-Walker avansati pe flancuri, poate sunt biased insa nu cred ca e vreo echipa in PL cu aripi mai puternice decat perechea noastra. Fara Danny-Kyle pair suntem flat si fara idei, cu ei doi bombarding on the wings aratam classy. COYS!
  Avem doua meciuri acasa destul de winnable dupa asta, Boro si Stoke.

 2. la cum se prezinta echipele in trecutul apropiat, as paria pe Spurs, cel putin un X2. problema e ca in anglia, fotbalul e diferit de orice alt loc, deci cel mai probabil o sa fie un meci interesant. Dar parerea mea e ca Spurs nu pierde.

 3. Conversatie mniezo-Klopp saptamana trecuta.
  Mniezo: Jurgenica, my kinder, ai grija ca ti-o iei pe carca de la echipele mici 😉

  Conversatie mniezo-Klopp saptamana asta.
  Klopp: aveai dreptate sa moara cichician.

 4. Jammy:)
  Penalty clar ptr City la Sterling inaintea golului nostru dar e legea compensatiei. Data viitoare pe Etihad trebuie sa jucam cu rezerva de portar ceva il impiedica pe Hugo acolo

 5. Doua echipe au reusit 2 egaluri consecutive in etapele 21-22: Watford si Manchester United. Un singur participant a ales una din ele (Man Utd): Cristi Radulescu.

 6. Torpyla este singurul care a “prins” cei doi de X la meciurile care au figurat in programul concursului.

 7. ALEXGUNNER isi cunoaste bine favoritii: e singurul care a anticipat ca Xhaka va lua al doilea rosu.

 8. Acum ceva timp spuneam ca daca Arsenal mai castiga vreo 5 meciuri pe final ia titlu. Cred ca s-au apropiat de aceasta cifra. Sa ai asa noroc si sa nu iei titlul ar fi penibil.

 9. A cam fost in opinia mea. L-a atins cu picioul ridicat. Ca a fost destul ramane discutabil.

 10. Clasament actulizat (top 10):
  Andrei G. 78
  ALEXGUNNER 46
  Dorin 45
  Mihai Roman 42
  LuigiBruins 41
  Cristi Radulescu 38
  Alex Enășescu 38
  ovidiubelge 37
  Remington Steele 37

  De indata ce presupunerile sunt invalidate (Chelsea 1, Liverpool 2-4, Hull, Swansea 18-20) voi modifica clasamentul.

 11. Daca Chelsea scot 6-7 puncte din urmatoarele 3 etape(Pool, Arsenal si Burnley away), nu vad cine s-ar apropia macar.

 12. Scuze pentru inactivitate, am avut o perioada un pic agitata. Am ratat si pronosticurile etapei in curs …

 13. La cum de bine a început Liverpool sezonul, este de neînțeles pentru mulți suporteri cum deja in Ianuarie sunt ieșiți din ambele cupe și la 10 puncte de lider. Practic singurul obiectiv realist rămâne Top 4 in Premier League, iar fără victorie marți seara și acesta se poate îndepărta.
  Un alt lucru de neînțeles este lipsa tranferurilor. Este clar pentru toată lumea ca lotul e subțire, și absentele neprevăzute pot destabiliza întregul sistem.
  Klopp pare sa fi riscat cupele pentru PL. Wait and see

 14. E de vazut. Pana una alta si prin PL au zbarcit-o cu echipe mici. Pe urma, sa ne amintim de vorbele lui SAF, care stie una alta despre cum se castiga titlurile: ‘in 26 years i never had a team that can press the ball for the whole season’ (citat aproximativ). Deci poate ca va trebui sa mai adapteze putin tactica si Klopp. Oricum, ramane echipa cu cel mai spectaculos joc si io personal sper sa ramana in top 4 (evident, nu in dauna lui Utd…).