Acest meci a fost inclus în întrebările pentru etapa 3 a concursului de pronosticuri. Deci răspunsurile voastre au fost date acum vreo 3 luni.

Distribuția arată așa:

Alta era miza când meciul trebuia să se joace inițial in etapa 26 din PL. Atunci City mai avea șanse la titlu. Acum o înfrângere le poate reduce serios șansele cetățenilor la Liga Campionilor. Să vedem ce va ieși.

 

 

Previous ArticleNext Article

This post has 20 Comments

20
 1. In atentia celor care o dau in pasareasca aia despre snooker: se incumeta cineva sa scrie un articol sa explice despre ce vorbiti, care e farmecul jocului, un minim de reguli, cum ati ajuns sa va placa s.a.m.d. Poate ne convingeti si pe noi astia care n-am vazut deloc acest sport. Daca nu se ofera nimeni macar incingeti aici o discutie pe aceste teme si fac eu la final o selectie/rezumat/enumerare.

 2. M-as baga, ca e misto subiectul, da’ sincer sa fiu nu pot acum. Poate avem noroc cu vreun alt aficionado 🙂

 3. greu, sa ajungi aici, atat de aproape de calificare directa in CL si sa ramai fara cativa din jucatorii de baza. probabil ca Mourinho va incerca sa se apere si sa contra atace, desi nu aceasta a fost abordarea de pana acum, dar cu herrera si fellaini (cel mai probabil) la mijloc nu vad altceva de facut decat distrugerea jocului adversaului.

 4. united pare asezata ok si are si un joc curajos.City traieste din pacate un nou episod tragic “aquero si poarta goala”.
  Este un joc intre o echipa cu pedigree, United, cu jucatori motivati, care stiu ce inseamna acest club, stiu pentru ce istorie si culori joaca, cu suporteri maturi si inteligenti, contra unei echipe de panglicari, de pleziristi, City, care nu constinetizeaza intelegerea faptului de a juca pentru un mare club.
  sper sa se reflecte aceste lucruri in rezultat.

 5. joci in deplasare, si cu lingard si fara lingard iti trebuie soliditate defensiva. Set-up ul mi se pare ok cu ce are la dispozitie, rupe jocul intre linii al lui city.
  lol bravo (inca astept sa devina mare portar, asa mi s-a spus la inceputul campionatului, cand am zis ca e iremediabil praf)

 6. Daca am timp weekendul asta:)
  Ding pare ‘croit’ pe un joc mare, insa Selby e genul care revine mereu, probabil cel mai bun psihic dintre toti. Cred ca se va decide la o diferenta de un frame, doua.

 7. Odata cu meciul de azi sa remarcam cateva performante desosebite. In etapa 2 la concurs au fost 4 meciuri si trei participanti au reusit sa nu nimereasca nici unul: Filotas, mniezo’, dragan florin.

  In etapa a 3, in care va reamintesc toate meciurile s-au incheiat la egalitate: Manchester United – Liverpool (etapa 21), Manchester City – Tottenham (22),
  Liverpool – Chelsea (23), Manchester City – Manchester United (26), li s-au adaugat alti trei care au reusit turul de forta: cristi radulescu, bebelak, Romi.

  Inaintea derbiului mancunian doi participanti luptau pentru titlul absolut: nici o reusita din 8 incercari: dragan florin si Filotas.

  Campionul suprem este Filotas. Ironia soartei este ca el ca el a sugerat sa includem la concurs meciuri din PL.

  Aviz celor care cred ca e o performanta usor de realizat. Anul viitor vom introduce un nou format la pronosticuri pentru meciuri individuale: va trebui ales un rezultat care nu se va produce. Sa vedem atunci daca Filotas va fi printre fruntasi 🙂

 8. In etapa 3 la concurs toate cele 4 meciuri incluse s-au incheiat nedecis. Nimeni nu a prins patru de X. Doar un singur participant a prins 3: Andrei G.

 9. In Guardian, Barney Ronay cu o nestemata despre : “Marouane Fellaini,…,United’s chief midfield obstacle had spent 83 minutes rumbling around the centre circle like a vast Soviet-era combine harvester chewing up the ground, swallowing rabbits and squirrels, bouncing off tree stumps. At which point Fellaini fouled Sergio Agüero three times in a rapid-fire combination punch, the last a reaction to Agüero’s invasion of his personal space that saw him bend down like a stork inspecting an oyster and clonk foreheads.”

 10. De asta m-am lăsat de pronosport. Jucasem o schemă de 8 triple care a picat pe cheie, 2 triple fixe și 3 soliști, firește, la meciurile cele mai ușoare. Și n-am prins niciunul. Așa că m-am lăsat. da’ tot cred că e chestie de noroc, deci nu vă bucurați cu reușitele 🙂

 11. Bun de tot și Ding, sunt curios cum se termina. Am văzut destul de puțin din semifinala, dar pare mișto. Cred ca o să se decidă mai degrabă pe forma de moment în ultima sesiune.

 12. 15-13 pentru Selby, cu primul la 17 pentru finala.
  Asa cum am preconizat, nu pare sa-l mai opreasca nimic pana la titlu…

 13. Retrogradarea lui Sunderland este cel mai frumos eveniment care s-a petrecut sezonul acesta de Premier League. Rana de 5 ani de zile s-a inchis.