Incă se mai poate participa la etapa 3 a concursului de pronosticuri. Data limită de participare: sambătă 14 ianuarie până la ora primului meci al al etapei 21. Intârziații vor fi penalizați cu un procent din punctajul total (15% pe etapă de campionat).

Așa arată distribuția pentru primul meci din program vineri, după 27 de raspunsuri.

Va fi un meci foarte important pentru cum va arăta clasamentul in zona locurilor 2-5. Sa sperăm ca nu va fi o re-editare a muntelui de plictiseală de la meciul din tur.

Interesant de reținut pronosticul lui Andrei G: 1. Va continua el șirul de pronosticuri exacte început în etapa 2 a concursului?

Iată și distribuția la primele două întrebări de la sondaj:

1. simple coincidențe, nu cred in teorii conspiraționiste
2. daca sunt teroriști, nu inseamnă ca sunt și inteligenți
3. ambele tabere vor sa transmită un mesaj (teroriștii sa faca publică implicarea, forele de securitate sa arate ca nu traiești după asa ceva)
4. sunt forțe oculte implicate (vezi întrebarea următoare)
5. other

Cei 4 care au ales other aici au răspuns așa: Mai degraba guvern/military stuff. Europa azi pare o reeditare 9/11; guverne care vor să controleze oamenii mai ușor; ambele sunt posibile; normal că rușii. Nu glumesc, vezi atentatele din cele 4 blocuri de apartamente din septembrie ’99 din Rusia.

Vă aștept cu comentarii.

Previous ArticleNext Article

This post has 14 Comments

14
  1. Sa stai asa bine in clasament precum WBA si sa-i ai in aparare pe Olsson si McAuley asta inseamna sa fii antrenor. Tony Pulis face minuni cu muraturile astea. Nu cred ca exista antrenor pe fata pamantului sa aiba rezultate mai bune cu jucatorii pe care ii are WBA.

  2. Treceam azi pe strada si deodata ma impiedic de ceva chestie care arata de parca fusese la un moment dat stralucitoare dar acum parea tavalita bine. M-am uitat mai atent si am realizat ca chestia cu pricina era reputatia de antrenor a lui Pep dupa scorul de azi. Nu-ti vine sa crezi uneori ce chestii arunca lumea.

  3. tin minte ca a spus cineva la un moment dat ca e cel mai puternic adversar pe care il putea intalni barca in UCL.

  4. Nu sunt de acord deloc. A pierdut un meci. Se intampla. Sa termine pe 6 si sa fie eliminat de Monaco, atunci poate poti zice ceva, dar in nici un caz ca ii poti nega realizarile. Mai e mult pana atunci. Dupa trei sezoane poate. Si daca ii baga degetele in ochi cuiva sau se leaga de niste doamne.

  5. nu mi se pare că a pierdut doar un meci. echipa a pierdut ritmul. dacă nici acum nu adună puncte, peste câteva etape începe și CL. va fi și mai greu. e un sezon ratat, nu un meci pierdut. probabil primul ratat de guardiola de ani buni încoace.

  6. Au inceput cu dreptul pronosticand X: Radu N, Mihai Roman, Torpyla, dar_eu, Tudor Eliade, manix. Deci Andrei G isi intrerupe seria.

  7. Dupa toate aparentele Klopp nu va aduce pe nimeni in mini-mercato. O strategie putin riscanta avand in vedere cat de ‘subtire’ arata banca de rezerve. Un articol care face un sumar foarte bun aici: http://www.footballwhispers.com/blog/why-liverpool-need-to-go-shopping-this-month

    Can Klopp really wait until the summer to bring in these reinforcements, ones that wouldn’t break the bank, when Liverpool have a genuine shot at the Premier League title?