Citesc deseori cateva comentarii la publicațiile care permit cititorilor sa le publice (moderate) sub articole. Uneori gasesc perle care sunt mai bune decât articolele în sine. Iată ce am găsit la un articol din Guardian despre finala Cupei Ligii.

Kepa will be gutted to lose his first game in charge, but it’s early days and this is a strong City team. (TwoTwenty)

Kepa is an absolute disgrace. Sarri will lose his job tomorrow because of his arrogance and disrespect. Willy would probably have saved Aguero’s penalty as well. Complete and utter shambles. To undermine the manager like that is simply unacceptable. And it was not just Kepa. The other players should’ve insisted that their goalie leave the field. Sarri should walk away with his head held high. A nest of vipers, not to mention a looming transfer ban and players, such as Pulisic, bought without his consent. There’s something seriously wrong at Chelsea Football Club. (Valdarez)

Congratulations Kepa on being everything wrong with modern football. By rights Chelsea should sack him but there’s too much money on the line. Absolute cretin. (tommy87)

Poor Sarri. Never nice being forced to put your Willy away. (nickyd)

Previous ArticleNext Article

This post has 19 Comments

19
 1. Daca spuneti ca a fost indisciplina 100% atunci stiu cativa antrenori de pe meleagurile noastre care ar fi mers sa-l ia la pumni=)))). Sa nu mai zic de Simeone:))).

 2. Articolul in sine
  https://www.theguardian.com/football/2019/feb/24/chelsea-manchester-city-carabao-cup-match-report
  si un citat pentru cei care nu au timp, care clarifica situatia
  “To describe Sarri as livid would be an understatement. Justifiably, too, because it would be rare at any level to see a manager being disobeyed this way. For it to happen in a final, with his job potentially on line, was a calamity. The referee, Jon Moss, should have been firmer and told Arrizabalaga his number had flashed up on the electronic board and, frankly, that he needed to get off the pitch. Worse for Sarri, not enough Chelsea players backed up their manager. David Luiz tried to talk some sense into Arrizabalaga with no success. But where was Azpilicueta, the captain? Or the other senior players? Sarri was so incensed he stormed down the tunnel and, briefly, it was not entirely clear that he would even return. He thought better of that one – but it needed Antonio Rüdiger to hold him back from getting to the Spaniard before the game went to penalties.”

 3. Asteptam reactia proprietarului lui Kepa la Fantasy. Kepa dat afara imediat! Si boicotat de celalti participanti la liga 🙂

 4. Nu poti sa-l dai afara ca a costat 75k parca. Il pui pe lista de transferuri la vara si pana atunci il mai bagi in teren ca alfel ii scade si mai mult valoarea, care banui ca acum s-a injumatatit, poate a scazut si mai mult. Nu cred ca se va intampla asa ceva ca doar e vorba de Chelsea.

 5. Pentru ca:
  celelalte au fost rebeliuni de grup cu antrenorii avand parte de vina
  au fost mai putin extreme
  vine de la un fotbalist cuminte care pare ca si-a pierdut subit mintile
  era vorba de un trofeu si Willy avea track record la penalty
  e un gest ridicol, mai obisnuit e sa iesi si sa dai cu ceva de pamant

  Au fost rebeliuni dar au fost si titluri. Patronul decide pana la urma ce ii place

 6. Ultima fraza este cheia: “patronul decide pana la urma ce ii place”.
  E anacronic sa decida patronul in stil “tatucu’ Stalin”, la un club organizat teoretic pe principii moderne, o societate comerciala cu persoane desemnate sa conduca.
  La United, Liverpool, Arsenal nu s-a ajuns sa se implice patronul in stil Abramovich, multi nici nu stiu numele patronului cluburilor de mai sus.
  E nesanatos sa tolerezi rebeliuni, nu exista “parte de vina a antrenorului” judecata de catre fotbalisti. Sau nu ar trebui admisa. Vezi United cu SAF, unde cel care canta fals pleca, indiferent ca era Paul Ince, Van Nistelroy sau Beckham.
  Acela ar trebui sa fie modelul.

 7. Au fost doua titluri in epoca in care fotbalistii au decis sa schimbe antrenorii. Unul cu Mourinho, altul cu Conte, in conditiile in care United si Arsenal nu au contat in lupta pentru titlu de prin 2013 incoace.

 8. In cazul ipotetic in care clubul i-ar desface contractul pentru ca nu a respectat condițiile ar fi și asemănări. Restul de asemănări: jucător destul de scump, considerat un asset, conflict cu antrenorul, boacănă destul de mare. Mutu e probabil singurul caz de jucător transformat într-un exemplu de sancțiune de clubul său.

 9. N-am zis ca îmi place modelul, ci ca au rezultate în ciuda modelului. Măcar Oligarhu nu se baga sa zică cine sa joace . Dar ai dreptate ca e un model prost. D-aia chelsea nu nici măcar respectata sau apreciata pe măsură rezultatelor.

  Nu sunt sigur de AVB, dar Conte și Mou și-au făcut-o parțial cu mana lor. Si nu o zic numai eu.

 10. In perioada Benitez, in momentul in care tensiunile erau la apogeu, numarul accidentatilor s-a dublat, odata cu aparitia unei tinere doctorite.
  Aceeasi “doctorita” a fost scanteia ce a declansat conflictul ce a dus la pierderea vestiarului de catre Mourinho… Coincidente… desigur, dar de fiecare data antrenorul a fost tradat de fotbalisti si abandonat de conducere.

 11. Simeone il distrugea din priviri. Sa nu zic ca pe el nu-l puteau tine vreo 10 oameni daca vroia sa il ia la pumni.

 12. Mi se pare ca avem un exemplu de double standards in cazul Kepa. De ce nu s-a inflamat presa in ultimii 5-6 ani, in situatii similare? Va aduceti aminte de revolta impotriva lui Villas Boas din 2012? Sau plecarea inainte de termen a interimarului Benitez in 2013? Mourinho dupa ce a luat titlul in 2014, a pierdut vestiarul in anul urmator… Conte s-a plans in mod repetat ca este sabotat prin atributiile limitate legate de transferuri, fotbalistii stiau ca “nu poate scapa de ei”.
  In ultimii ani pe SB au fost mai multe rebeliuni decat titluri de campioni. Mostenirea pucistilor stransi in jurul lui John Terry a ramas ca o cutuma pe SB, un club crescut fortat, cu miliardele lui Abramovich (inainte de notiunea de Fair-Play financiar) un loc in care jucatorii sunt/se cred mai mari decat clubul.

 13. Mai are si nume predestinat: revuelta=revolta. Omul pur si simplu nu a putut sa se impotrivesca destinului :)))
  revuelta = Desorden o agitación que produce una alteración del orden público.

 14. Schuster e exemplul care imi vine in minte. In perioada Barca (pre Bosman rules), Schuster s-a judecat cu clubul, a pierdut un sezon.