Ediția din acest an începe mai devreme cu o săptămână pentru că anul acesta vom încerca un nou format. Perlele sunt adunate doar dintre comentariile din Discourse.

Vă invit să ne reamintim de perlele proprii, dar și de ale altora. Sunt permise și încurajate citatele trunchiate, lipsite de context (că sună mai comic). Totul în spirit de banter prietenesc, bineînțeles.

În acest an vom folosi un tablou cu 16 participanți aleși be baza calității și cantității numărului de comentarii. Avem 4 capi de serie desemnați pe baza rezultatelor din anii anteri. Pentru fiecare partidă voi avea un sondaj în Discourse. Puteti vota doar unul din cei participanți. Câștigătorul va avansa în runda următoare.

Aveți aici tabloul complet.

In optimi si sferturi veți avea trei zile pentru a vota. Apoi vom reduce la două zile. Se anunță câteva meciuri tari (gen Coys-Ursano), dar și câteva care par dezechilibrate la prima vedere cu potențial de mare surpriză (Filotas-ama, BogdanC-Musafiru). In prima fază vom avea câte 4 perle pentru fiecare participant, apoi vom mai adăuga în funcție de producția fiecăruia.

Pe măsură ce voi culge perle voi pune și câteva anonime aici pentru a vă deschide pofta și a vedea dacă ghiciți autorul.

“Oh wow, moment istoric!! Ce s-a intamplat, a descoperit Messi vaccinul pentru covid? Putem sa mergem iar la restaurant? Sau pe stadion? “

“La fel cum, desi nu mi-o doresc, inca nu inteleg cum de marile cluburi europene nu si-au facut inca liga lor stelara sa-i lase pe ceilalti cu ochii in soare. …”

“Pentru orice duel Klopp vs Bielsa, avem și unul între Moyes și Steve Bruce. Mi se pare corect.”

“Pesimistul: Nu se poate arbitraj mai prost ca in PL. Optimistul: Ba se poate.”

Previous ArticleNext Article