E vremea caruselului de antrenori. Voi prezenta unul personal și vă invit să o faceți si voi la comentarii.

Normal că topul meu va fi pentru Spurs. O echipă care are mare nevoie de un manager. Stiu că nici unul din lista mea nu va fi ales. Dar asta are mai puțină importanță. Topul spune ceva despre mine și despre cum văd eu viitorul.

  1. Marcelo Bielsa. Pentru că aș vrea sa-i văd pe Spurs alergănd din nou și facând pressing constant si cu folos. As vrea sa joace la fel indiferent de rezultat și adverar. Nu mi-ar păsa de înfrângeri atata timp cât aș vedea o idee de joc și un plan pus în aplicare. Aș vrea sa văd niște jucători reinventați. Stiu cum ar putea fi convins El Loco. Ar trebui pregătite trei camere: una cu cei mai performante drone de spionaj, una cu cele mai confortabile găleți sau cutii frigorifice si una cu echipa de alpinisti-scouteri (ceva imi spunde ca Bielsa e de modă veche și prefara oameni în loc de roboți când e vorba de studierea adversarilor)
  2. Ralf Rangnick. Pentru ca aș vrea să văd o treabă nemțească bine făcută. Un proiect clar în care managerul sa aibă mână libera. Si în care Levy să nu-și bage mâna. Sau coada.
  3. Christophe Galtier. Pentru că știu prea puțin despre el. Dar imi plac necunoscuții, flavor of de day și antrenorii care pot face din Burak Yılmaz la 36 om de bază și campion in Franța lui Mbappe si Neymar.

Deci vă invit să faceți si voi liste personale pentru cluburi. Nu e necesar sa faceți pentru clubul preferat. Pot fi și ironice pentu clubul pe care nu îl suportati. Pot fi pentru un club care are potential să joace mai frumos decât o face acum. Sau trei cluburi pentru un antrenor care își caută echipă acum.

Previous ArticleNext Article