Am încheiat cel mai bun sezon al meu la fantasy football câștigând ambele competiții la care am participat. E oare vremea să mă retrag în plină glorie?

Să începem cu dovada.

Cele doua ligi au fost foarte diferite ca structură și punctaj. In cea în care echipa mea se numea Eze doesn’t live here anymore (echipa care la inceput se numea Easy Eze, dar a trebuit redenumita cand am renuntat la Eze) fiecare zi cu meci din PL era o etapa de Fantasy Football. Deci erau zile in care nu puteai alinia un 11 complet ca era doar un meci pe zi si nu aveai destui jucatori in lotul de 18 de la cele doua echipe. Cand erau mai multe meciuri pe zi se intampla sa ai mai mult de 11 jucatori care acumulau puncte si nu puteai face schimbări după inceperea meciului.

Să vedem ce lot am avut in urma draftului în sistem șarpe (am avut alegererile numărul 10, 11, 30, 31, șamd), ce lot am avut la final (se puteau schimba 2 jucători pe săptămână) și care jucători au acumulat cele mai multe puncte la finalul sezonului.

Observații

  • Am fost inspirat cu Ward-Prowse, Robertson si Tielemans. Ei au fost oamenii mei de bază
  • Am dat greș cu Haller, J Rodriguez, Pereira, Milivojevic dar am scăpat repede de ei si am luat jucători de la Leeds
  • L-am cedat prea repede pe Gundogan si nu am prins vârful lui de formă când a marcat mult și a făcut multe puncte
  • Maguire a fost om de bază sar nu apare în lotul final din cauza accidentării.

In liga cealaltă jucătorii au fost repartizați pe bază de licitație. Aici de regulă o etapă se suprapune cu etapa de PL. Dar a exista playoff în care sau calificat primele 6 echipe din 12. Sa vedem și aici tabelul.

Observații

  • Aici aveam schimbari nelimitate deci nu e de mirare că lotul e atât de diferit la final
  • Campionatul asta l-am câștigat mai ales datorită perseverenței și inspirației din playoffs pentru că am fost foarte atent sa am în echipa care erau titulari si deci sigur acumulau puncte. Multi participanti nu puteau sau nu aveau posivilitatea să verifice dacă jucătorii lor erau titulari
  • Am dat-o în bară în stil mare la licitație cu jucători ca Sancho (care nu s-a transferat in final), Kebano, Joe Bryan, Matheus Pereira.
  • obervatiile de mai sus referitoare la Gundogan si Maguire se aplică și aici

Cel mai inspirat am fost în finală când 10 din 11 jucători au acumulat mai mult de 2 puncte. De obicei invingătorul unui meci acumuleaza în medie 36 de puncte.

Previous ArticleNext Article