Ediția din acest an este intârziată. Ca de obicei vom schimba formatul, folosind o sugestie primită anul trecut. Perlele sunt adunate doar dintre comentariile din Discourse.

Vă invit să ne reamintim de perlele proprii, dar și de ale altora din anul competițional care s-a incheiat recent. Sunt permise și încurajate citatele trunchiate, lipsite de context (că sună mai comic). Totul în spirit de banter prietenesc, bineînțeles.

Formatul de acest an va fi mixt. In prima parte voi/vom alege câteva perle de la fiecare dintre participanți. Pentru cei cu o opera mai vastă vor fi vreo 5-6 perle care vor fii prezentate la vot sub forma de sondaj.

Apoi, fiecare perlă câștigătoare pe baza sondajului de la fiecare participant va intra pe un tablou de 8-16 perle pentru a se vota perla anului.

Pe măsură ce voi culge perle voi pune și câteva anonime aici pentru a vă deschide pofta și a vedea dacă ghiciți autorul.

Evenimentul şi coloana sonoră a weekend-ului: Demiterea lui Sean Dyche – Candle in the Wind.

In Romania vedeam animale pe toate drumurile, multe din ele au si carnet.

Așteptăm cu interes gândurile lui Pep despre dreptul femeilor de a se mărita cu cine vor, despre biciuiri publice, despre “disparițiile” dizidenților sau despre exploatarea muncitorilor.”

Material error – parca ii vad: man, am zis bilele calde nu cele înghețate!

Cel mai tare astept sa vina @Torpyla sa ne explice cat de slab e Ancelotti. Norocos sau nu. Dar slab.

Succes tuturor participantilor!

Previous ArticleNext Article