Inițial mă gândeam la o dorință. Apoi gândurile mi-au luat-o razna si am trecut la utopii de-a dreptul. S-o luăm pe îndelete într-o ordine aleatoare.

Sa promoveze alți 2 jucători crescuți la club

Ar cam fi vremea. Ultimul promovat a fost Winks, care de fapt e un fel de Bentaleb mai cuminte. Jucători care să se impună si să joace mai des decât a facut-o Walker-Peters. Un fundaș central ar fi foarte binevenit. Ar fi mulțumitor și ca unul din cei doi să urmeze modelul Dele – adică un jucător tânăr din ligile inferioare care să mai joace la clubul de la care provine până la vară.

Să nu vândă mai mult de 2 jucatori la vară

Deja multă lume s-a resemnat că Alderweireld si Rose vor juca în altă parte. Sunt sigur că dacă vor fi vânduți va fi la un preț comparabil cu alți jucători care au schimbat cluburi recent. La forma actuală Rose nu cred că mai valorează cât anul trecut, dar să vedem ce se va întampla. Un al treilea jucător să fie vândut doar în cazul unei oferte excepționale si cu înlocuitor aranjat.

Sa cumpere jucători chibzuit

Adică pe modelul din vara lui 2017, fără să plăteasca exagerat. Și dacă o fi sa fie mai scumpi (cum mi s-a părut Davinson Sanchez la momentul respectiv) să confirme ulterior că scouting-ul a fost făcut corespunzător.

Să aducă un jucător foarte bun

Mi se pare esențial. Ca să poată ține pasul cu cluburile cu bugete mai mari și să se mai poată bate pentru primele 4 locuri. Preferința mea ar fi Bale care ar fi foarte bine primit. Sau măcar cineva de nivelul care îl arată Zaha acum. Asta ar costa cam 75 de milioane. Poate mai mult, deși nu ar merita atunci. O utopie, îmi dau seama. La fel cum ar fi o fantezie ca Spurs sa ofere contracte mai mari jucătorilor din lotul actual. Dar, ținând seama de veniturile suplimentare, inclusiv din noul stadion, de așteptat aș zice eu.

Un trofeu

Din pacate irealizabil. Pentru că mai sunt in calcul Liga Campionilor si Cupa Angliei. În liga concurența e mult prea puternică. Si adversarul din optimi prea experimentat. Cupa Angliei ar fi mai abordabilă, dar înghesuiala de meciuri si nevoia de a roti jucătorii va face acest obiectiv mai mult o loterie decât ceva realizabil.

O înfrângere la cel mult două goluri diferență

Am ajuns la ce mă doare cel mai tare. Ceva egoist, bineînțeles. Am deja rezervat biletul de avion pentru Londra. Ajung la prânz pe 7 mai, ziua returului din optimile CL cu Juventus. Biletele se pun în vânzare pe 19 ianuarie si îl simt  pe al meu ca fiind deja în buzunar. Voi fi pentru prima dată pe Wembley la un meci la care vor fi 80000 de spectatori în tribune, dacă nu mai mulți. Pentru atmosferă și spectacol ar trebui ca Tottenham să poata aborda meciul cu o șansă reală. Și bineințeles, sper intr-un rezultat mai bun la Torino.

Previous ArticleNext Article