This post has 4 Comments

4
  1. Eu sincer sa fiu nu consider uniformizarea asta atat de necesara: pana la urma ideea este sa identifici jucatorii care iti pot aduce puncte cat mai multe, evident ca Matt Ritchie nu o sa iti aduca niciodata la fel de multe ca si Mane de exemplu si nici nu trebuie sa fie asa. Nu cred ca poti sa faci toti jucatorii sa fie appealing din punct de vedere al jocului de fantasy, este imposibil.

  2. De acord, cred ca diferentele nu sunt asa de meri – in media pe 4 etape si chiar si punctual pe etape. Pe de alta parte, mi se pare aiurea ca fundasii sa aiba cele mai multe puncte in medie. O cauza este punctajul mai mare pentru golurile fundasilor – o aberatie, dupa parerea mea. Cealalta cauza probabil e legata de contributia interventiilor gen clearance, tackle, aerial duels won. Acolo se pot face ajustari de punctaj.

  3. Ai punctat bine asta e problema care trebuie rezolvata – nu e realist ca fundasii sa aiba medii mai mari decat ceilalti

  4. Cred ca trebuie ajustat la punctajele de clearance, tackle etc, dupa cum spui si tu. Nici nu stiu daca punctam driblinguri, de ex, dar daca le punctam trebuie vazut in ce masura se echilibreaza cu tackles et co, pentru ca un dribling reusit e mult mai rar decat o degajare. Deci ar trebui punctat mai mult.
    La goluri mie mi se pare firesc sa punctezi mai mult pentru un fundas, ca ajunge mai rar in pozitia de a marca. Intre Eriksen si D. Sanchez, de ex, e diferenta mare la sansele de a marca, deci cand Sanchez o face e normal sa fie punctat mai mult decat Eriksen. La fel si la pase de gol, Eriksen bate toate cornerele si loviturile libere, normal ca o sa adune mult mai multe pase decisive decat Sanchez 🙂

    Altfel, nu stiu daca e realist sau nu ca fundasii sa puncteze in medie mai mult… stii cum era vorba aia veche, apararea iti castiga campionatul.