Premier League – etapa 23 – discuție deschisă

Primele meciuri ale etapei sunt azi de la oră 17:00. Digi transmite Man City – Fulham, dar eu m-aş uita mai degrabă la Liverpool – Norwich care e pe site de la aceeaşi oră. Liverpool a bătut cu 5-2 în tur şi o prinde iar pe Norwich ieşită din formă, fără nici o victorie în ultimele cinci partide. Sturridge ar trebui să joace din primul minut, după o săptămână în care a avut timp să se pună la punct fizic.

De la 19:30 e West Brom – Aston Villa. Nothing to write home about, sincer să fiu, cred că o să aştept rezumatul de la MOTD.

Duminică în schimb avem două meciuri mai mult decât decente. Arsenal coboară până pe Stamford Bridge, cu cerneala abia uscată pe contractul de 100k/week lui Walcott, care a semnat până la urmă prelungirea. La Chelsea ar putea să revină în primul XI căpitanul John Terry, după ce a bifat zece minute pe finalul meciului cu Stoke.

În mod normal ai zice că Chelsea sunt favoriţi, doar că de la venirea lui Benitez albaştrii se simt mult mai bine în deplasare decât pe teren propriu. Patru din patru în deplasare şi doar o victorie în ultimele cinci partide de Premier League jucate acasă. Cine ar fi crezut că huiduielile şi cartoanele care-l atacă pe Benitez au un efect colateral asupra echipei?

De la 18:00 se joacă meciul etapei Tottenham – Manchester United. Spurs l-au pierdut pe Sandro pentru restul sezonului şi pe Adebayor pe durată Cupei Africii. United n-a mai pierdut din 2001 pe WHL dar echipa de acum e una din cele mai solide din istoria recentă a lui Spurs. Ceva îmi spune că un egal n-ar fi un capăt de ţară pentru nici una din echipe.

Ca de obicei, vă aştept gândurile, ranturile şi întrebările pe marginea acestei etape. Lol, mersi de recomandare, ii tot ascult de vreo două săptămâni!

Încă ceva… Dacă aveţi chef să faceţi o fapta bună weekendul asta, câţiva prieteni pleacă marţi până în Guineea Bissau într-o expediţie caritabilă. Dacă vreţi să urmăriţi povestea lor sau să-i sprijiniţi, daţi o vizită pe site-ul lor.

Sursa foto: wonker.