Azi şi mâine se joacă meciuri din runda a patra a Cupei Angliei. Nici un blockbuster în program dar câteva întâlniri decente.

De la 14:45 Man City joacă pe Britannia, terenul pe care a terminat 1-1 ultimele patru deplasări. De la 17:00 Arsenal joacă cu Brightonul lui Gus Poyet, care a eliminat-o pe Newcastle în runda anterioară.

De la 19:30 Berbatov se întoarce pe Old Trafford în tricoul lui Fulham. Interesante statisticile de ieri din The Times, care-l prezintă pe bulgar drept un flat track bully classic.

Duminică Leeds – Spurs e capul de afiş, în timp ce Chelsea şi Liverpool au deplasări mai uşoare, la Brentford respectiv Oldham.

Dacă mă iau după viscolul de afară și răceala din mine, cred că o sa le văd pe toate și mai rămâne loc și de finala la tenis.

Vă las cu o felie de pe cel mai bun soundtrack auzit în ultima vreme:

Sursa foto: footysphere.

Previous ArticleNext Article

This post has 4 Comments

4
  1. Ohh, Leeds, noroc ca mi-ai amintit sa-l sun pe amicul Ian sa vad daca e la meci azi 🙂

  2. si filmul e foarte fain. daca ti-a placut vreodata tarantino (eu sunt un fan), iti place sigur si asta.
    in privinta soundtrack-ului, as spune ca nu cunosc niciun alt regizor care sa aiba soundtrack-uri atat de bune in mod curent. cel putin vreo 3 sunt adevarate clasice si nu cred ca e vreunul slab

  3. Am vazut filmul, movie of the year din punctul meu de vedere, desi in ultima vreme nu ma mai uit atat de mult la filme, deci poate ca parerea mea nu e cea mai bine documentata 🙂 . Azi ma uit la Zero Dark Thirty despre care am auzit ca e foarte bun si el.