După niscaiva verificări am descoperit o greșeală in felul în care extrăgeam datele din Fantrax: folosind meniul Players și filtrul All taken players luam date referitoare la jucători în loturi in momentul extragerii datelor. Dar, acestia erau diferiți de cei care erau în loturi la momentul în care s-a jucat meciul.

Deci am refăcut calculele folosind datele din Live Score (old), unde sunt jucătorii de la momentul jocului. Ia mai mult timp fiindcă trebuie folosit Copy-Paste față de a descărca un fișier Excel.

Pe ultima coloană e media excluzând etapa 1 care are niște outliers care mai mult încurcă. Ținând cont de această ultimă coloană am ajuns la concluzia că trebuie ajustat punctajul la mijlocași așă ca am modificat foarte putin numărul la possesion lost control, intervalele la percentage completed passes și (esențial) doar pt mijlocași acum tackles e 1 punct pentru 2 fata de 1 pentru 3 la ceilalți. Îmi propun ca acestea să fie ultimele schimbări.

 

 

Previous ArticleNext Article

This post has 12 Comments

12
 1. Eu sunt ok cu toate modificarile de punctaj pe care le propui. Ai mai multa experienta ca mine la draft-uri, asa ca am incredere ca ce faci e ok.

  Singura chestie pe care nu am inteles-o e de ce am limitat schimbarile la 1. Adica, ma gandeam ca macar 3 ar fi ok, ca la un meci de fotbal

 2. Are cineva mai multe sperante ca Alexis Sanchez isi va mai reveni vreodata si nu sta pe teren degeaba pentru ca are salariu mare? Ca eu incep sa ma satur de el si il scot pe piata pentru un transfer. Ce imi oferiti?

 3. Asta cu “asa s-a votat”, parca esti Dragnea 🙂

  Accept vointa majoritatii, just giving my 2 cents; mi s-ar fi parut normal sa fie un pic mai mult loc de manevra

 4. Cu schimbarile asa s-a votat. Ideea a fost ca sa tii un ochi pe meciuri, sa alegi tu titularii in functie de cei care joaca. Si poate era mai bine daca schimbarile erau intr-o ordine aleasa de tine ca la WCup, dar nu se poate. Eu chiar as fi preferat fara schimbari.

  Nu am experienta cu punctajul asta care e muuuult mai complicat decat orice am jucat pana acum. Ideea e ca incerc sa il dreg ca sa avem echilibru intre pozitii.

 5. OK plusez cu Ruben Neves langa Sanchez. Ce imi oferiti? Un DeBruyne accidentat contra doi sanatosi si vigurosi? Ce zici Ama?

 6. Aoleu!
  “Kane nu poate nici el saracu'” Filotas dixit.
  Nu mai e cale de intoarcere. Il scot si pe Kane la mezat cât mai pot obține ceva decent la schimb.

 7. Eu am zis că le dau băieților 5-6 etape să demonstreze de ce sunt în stare. Săptămâna asta o să fac o evaluare dură a lotului și vedem cine merită să rămână și cine nu