The best is yet to come

Tot vreau să scriu postarea asta de ceva vreme, şi primul casual friday din an pare potrivit. Ştiţi genul ăla de ştiri narcisiste care încep cu “emisiunea noastră a fost cea mai vizionată pe intervalul orar…”? Mă enervează crunt ştirile alea şi sper că lucrurile de mai jos să nu sune asemănător.

Când am dat drumul la abonament în august, m-am ferit să promit marea cu sarea, pentru că bănuiam că începutul o să fie complicat in more ways than one. Dintr-o dată, aveaţi nevoie de un cont ca să citiţi articolele şi de altul ca să comentaţi.

Iar eu eram ruginit după un an de pauză şi ştiam că e nevoie de câteva luni că toată maşinăria de scris să se greseze. Am încercat să văd ce merge şi ce nu, din punctul de vedere al conţinutului, al designului şi al rutinei de zi cu zi.

Acum lucrurile s-au aşezat şi cred că încep să între într-un anume flow pe care l-am căutat de la început. Am învăţat mai mult în ultima jumătate de an decât în toată facultatea. Am învăţat despre cum să croiesc fraze cât mai clare, despre numărul de rânduri după care un paragraf devine greu de urmărit- patru fwiw. Am dat peste programe care mă ajută să salvez ore întregi pe săptămână.

De fapt, am învăţat suficient ca să ştiu că nu ştiu cât credeam despre scris sau despre fotbal. Dar astea-s lucrurile care îmi plac şi pe care încerc să le fac cât mă pricep de bine. Ce încerc să spun e: the best is yet to come.

Mulţumesc mult de tot că v-aţi abonat şi nu v-aţi dat duşi. Mulţumesc pentru comentarii şi like-urile de pe Facebook. Mulţumesc că îmi faceţi treaba atât de plăcută. Sunt mai recunoscător decât vă daţi seama.

Cheers!

Sursa foto: victor_nuno