Cum vom proceda cu noii transferați?

Pe 1 ianuarie se deschide perioada de transferări care va dura până pe 31 ianuarie. Un jucător nou transferat va intra pe Fantrax pe lista de Waiver Wire (WW). De acolo poate fi luat după ordinea stabilită imediat după draft. Ordinea este disponibilă oricând, verificând la standings, coloana WW.

Regula spune așa: “1 is the number of days (and no less) that players will remain on the Waiver Wire for, up until the time selected. For 1 day with a time of 10:00pm, and if a player goes on waivers Monday 11:00pm, he will come off waivers and become a Free Agent on Wednesday at 10:00pm (noi acem 10PM ora României). If a player goes on waivers Monday 09:00pm, he will come off waivers and become a Free Agent on Tuesday at 10:00pm.” Dacă mai mulți participanți depun un claim pentru un jucător de pe WW va primi jucătorul cel care e mai sus pe lista de WW. Imediat cel care câștigă va fi trecut ultimul pe lista de WW si ceilalți vor avansa un loc. Din cauza calculelor care le fac cei aflați mai sus pe lista de WW și a speranței deșarte deseori că va veni un transfer bombă, cineva ca Pulisic poate fi adjudecat cuiva aflat pe locurile de la 4 in jos în lista de WW. L-am dat pe Pulisic ca exemplu la întâmplare, deși transferul lui la Chelsea pare sigur.

Previous ArticleNext Article

This post has 14 Comments

14
 1. La cat de des marcheaza Higuain in ultima perioada, mai bine iei un muncitor onest de la Burnley sau Huddersfield. A marcat acum cu Spal prima data dupa juma de an si s-a bucurat de parca castigase finala Champions League.

 2. @Mihai Roman
  Ha! Ti l-am suflat pe Arnautovici, deci practic am facut un schimb A Sanchez contra austriacului

 3. Vroaim sa il iau si eu pe austriac inapoi, dar nu am mai fost cu gandul la fantasy cateva zile si mi-a scapat :))

 4. Medii dupa 21 de etape
  G 4.49
  D 5.42
  M 5.55
  F 5.74
  culmea e ca acum am o rezolvare pt portari (1p la 2 saves nu la 3 ca acum), dar mi-a venit ideea prea tarziu

 5. Ai mei atacanti au fost prolifici in etapa asta de cupă. Morata a dat două boabe cu Forest, Deeney a marcat si el si ai lui de la Watford merg mai departe. Chiar si Sandu Mitrovici a reusit sa facă ceva bun, i-a luat lu’ Ranieri grija cupei de pe cap. Fulham a lui a jucat tot cu un Ham dar unul mai vechi (Oldham) de prin divizia judeteana cum ar veni. Era 1-1 in minutul 84 cand Ranieri deja era resemnat ca trebuie sa mearga sa joace si in sat la ăia returul. Asa ca l-a chemat de la incalzire pe Sandu Mitrovici a meu si i-a spus: “ai 6 minute sa-i rezolvi pe amaratii astia, sper ca nu ai nevoie de mai mult”. Sefu stai linistit, acu intru si rezolv pare sa fi spus Sandu. Zis si facut: a intrat, a ratat un penalty iar 3 minute mai tarziu Ham.ul cel vechi a marcat golul decisiv. Caz rezolvat.

 6. Dar la nici un sut pe spatiul portii cate puncte primesc portarii? Cum a luat Kepa 6 puncte la meciul cu Palace cand aia nu au tras nici macar un amarat de sut pe spatiul portii?
  Apoi a venit meciul cu Southampton acasă. Astia au tras putin de ei si au reusit sa trimită două mingi pe spatiul portii. Kepa al nostru a mai luat 7 puncte. In ultimele doua meciuri a totalizat 13 puncte pentru cele doua suturi care au ajuns pe spatiul portii lui. Asta inseamna sa ai portar de 80 de milioane, nici macar nu mai au curaj astia saracii sa-i traga la poarta.

 7. Asta e o idee f buna. La zero suturi pe poarta ar trebui sa li se scada portarilor macar 1 punct din cele acordate pentru cleansheet. Am pus-o la catastif pentru editia viitoare.

 8. Am pierdut. Am fost neinspirat in alegerea portarului, in rest nu am ce sa-mi reprosez, orice alte alegeri faceam tot pierdeam. Felicitari pentru victorie!

 9. @minereu
  Soarta meciului dintre noi depinde de apararea lui Chelsea. Tare tin cu necăjiții ăștia de la Newcastle sa bage un gol si ei.