La începutul lui 2018 am publicat o serie de articole conținând dorințe pentru echipele din Big 6. Privim înapoi cu ironie…

Tottenham (Romi)

“Sa cumpere jucători chibzuit și să aducă un jucător foarte bun”

“Deja multă lume s-a resemnat că Alderweireld si Rose vor juca în altă parte. Sunt sigur că, dacă vor fi vânduți, va fi la un preț comparabil cu alți jucători care au schimbat cluburi recent.”

https://anglofil.ro/dorinte-pentru-tottenham/

Liverpool (Dorin)

“Mai puține goluri primite…Van Dijk ar trebui să ajute, dar nu trebuie să ne așteptăm la minuni din partea lui.”

“Transferuri: păstrarea lui Coutinho măcar până în vară, un nou contract pentru Can, un portar de calitate în locul lui Mignolet.”

https://anglofil.ro/dorinte-liverpool-mijloc-sezon/

Manchester United (Musafiru’)

“Așază-l pe Rashford de-a stânga, de-a dreapta sau chiar în spate, dar așază-l undeva… pe Pogba îl însoțește si de rele îl păzește.”

“Ferește-i de accidentari pe Bailly, Smalling, Jones, Rojo si Lindelof si împreunează-i in fața lui De Geea în înțelegere.”

https://anglofil.ro/dorinte-manchester-united/

Chelsea (Romi)

“Cu Conte chiar fără trofeu pentru că știe meserie și e singurul care are mijloacele necesare și lotul sudat să îi pună probleme anul viitor lui Pep”

“Promovarea a doi jucători tineri din sistemul propriu. Are cel mai bun sistem de tineret și cei mai mulți jucători împrumutați pentru rodare. Christensen e un exemplu bun. Trebuie să urmeze alți doi.”

https://anglofil.ro/dorinte-pentru-chelsea/

Manchester City (Romi)

“Alexis Sanchez la vara? De ce nu acum? … în aglomerarea de meciuri din final un Alexis motivat (cum nu este acum la Arsenal) ar fi foarte folositor.”

“Binevenita ar fi si transferarea unui jucător care să-l poata înlocui pe De Bruyne. Care va fi luat tare în multe meciuri și o accidentare (oricând posibilă) să nu producă reacții exagerate.”

https://anglofil.ro/dorinte-pentru-manchester/

Arsenal (diverși)

“Imi doresc sa se termine frumos, fără scandal, Arsene să se ducă la băbuța lui și să urce alt sofer și Arsenal să redevină Arsenal.” (Filotas)

“Un obiectiv realist: calificarea în Liga Campionilor câștigând Europa League. (Coys)”

https://anglofil.ro/dorinte-pentru-arsenal-2018/

Previous ArticleNext Article