Pe scurt,  cu mare întârziere, câteva idei despre meciul de Bundesliga văzut recent.

Atmosferă plăcută
Am regăsit aceeași atmosferă în tribună ca în toamnă la Monchengladbach. Spectatori mulți, galerie solidă care a susținut echipă în ciuda înfrângerii. Familii întregi în tribune, neagresate fonic de către cei conectați la meci la alt nivel. Un spectacol care își merită prețul, asta e Bundesliga acum.
Vedeți și setul de poze cu prețurile aferente, un pic mai ridicate ca la Monchengladbach.
Maxim intră și ratează
Intrat în ultimul sfert al meciului ca să dea un impuls echipei locale, Maxim a avut trei ocazii în trei minute consecutive imediat după ce a intrat. Le-a ratat pe toate trei, dar măcar la două din ele a șutat pe poartă. Cred că cel mai mult îi lipsește forța. Păcat, fiindcă are o tehnică de lovire bună. Și cu un aport defensiv mai slab decât cei doi concurenți pe post (Didavi și, intr-o oarecare măsură, Kravets) e greu să prindă loc de titular. Nu-l văd rezistând nici în PL (au mai fost zvonuri că Swansea e interesată).
Julian Brand iese în evidență
Venit să-I văd pe Bellarabi, Chicharito sau Çalhanoğlu de la Bayer, l-am descoperit pe Brand. A marcat, a pasat decisiv, a făcut ambele faze arând terenul. La 19 ani, iată încă un tânăr de mare viitor. Produc nemții pe bandă rulandă.

Previous ArticleNext Article