This post has 7 Comments

7
 1. Cred ca esti putin cam dur cu Arsenal-Everton. Chiar daca nu au fost goluri, meciul a avut ritm si daca e sa o luam asa mult mai mult m-am plictisit la Stoke-United 😉 . Repriza a doua chiar a fost interesanta aseara, mai ales dupa iesirea lui Wilshere si trecerea in centru a lui Cazorla.

 2. Well, deci clasamentul final a inceput sa prinda contur. In alti ani as fi aruncat cu laptopul pe geam, nu acum. Frankly speaking, locurile 5-6 e exact valoarea lotului, in plus, who cares? Posibilitatea de a vedea echipa week in week out e priceless, e ceva greu de explicat dar pe de o parte poate atmosfera va reveni la normal sezonul viitor. Anul asta a fost rubbish. Daca Chelsea termina pe 3 e mai mult decat meritat, un lot mult mai bun decat al nostru. Arsenal? Poate mult mai slabi in aparare, clar mai buni in atac (Spurs au unul dintre cele mai proaste atacuri din istoria Premier League, salvati de Bale), mijlocul e poate even Steven. Wenger e mai experimentat decat AVB si poate ca asta a facut diferenta pe final. Plus cea mai favorizata echipa de catre arbitri sezonul asta (sigur, din intamplare, si nu sunt caustic. Si Spurs au fost favorizati in alte sezoane dar n-au profitat, bravo lor ca au facut the most of it).
  Ce ma enerveaza e Everton, annoying team. Daca terminam pe 5, laptopul e intreg. Sub Everton e caz de spart geamul, totusi. Extrem de enervanta echipa.
  Probabil ca vom ramane cu Adebayor&Defoe si la anul. Asta e revelatia suprema, ca n-are sens sa te mai enervezi aiurea, revin la ce-am spus anterior. Spre deosebire de Liverpool, n-avem dreptul divin sa participam in CL (am facut-o doar o singura data), in plus Berbatov, Klinsmann, Keane, Sheringham au fost doar exceptii de-a lungul celor 20 si ceva de ani de mizerie.

 3. desi va va fi greu, lupta nu e terminata. as zice ca decisiv e meciul cu city. daca bateti va veti lupta pana in ultima clipa, daca nu, va fi greu si va trebui sa bateti la chelsea….

 4. chestia cu favorizarea imi scapa 🙂 iar daca experimentatu wenger face echipa ca si cu everton…..

 5. Ar fi suprinzator sa batem City, insa si asa, urmatoarele meciuri sunt numai cu echipe din zona retrogradarii: Wigan si Stoke (away), Sunderland (home). Si Southampton care s-ar putea sa fie totusi salvati atunci.
  Pe de alta parte, Arsenal mai au doar un singur meci greu si unde pot pierde puncte, cu ManUtd. acasa. Chelsea au la Liverpool, ManUtd., Everton daca nu ma insel, foarte probabil ca finala va fi pe SB.