Rezultate sondaj etapa 2

Incep cu un îndemn. Avem 26 de participanți la etapa 2. Incă se mai poate participa completatand formularul online.

Raspunsurile la sondaj

sondaj21

Numărul de voturi este intre paranteze.

 1. Statul e problema. Să bage bani în sport, nu în buzunare.
 2. Nu este material. Curțile școlilor sunt goale, copiii din ziua de azi sunt experți în play station și nu pe terenurile dintre blocuri.
 3. Scouterii (nu mă pot abține de la cuvântul ăsta) nu mai sunt ce au fost. Curțile școlilor or fi goale, dar sălile de sport nu. Bomboane să aduci copilul la sportul organizat tot se mai găsesc.
 4. Antrenorii nu-și înțeleg meseria, sunt depășiți de cerințele actuale ale sportului. Nu au instrumentarul și filosofia necesară, cu toate că sunt suficiente căi de informare.
 5. Antrenorii nu-și înțeleg menirea. Se preocupă prea mult de backhand, șutul cu stângul, pivotare interioară, când de fapt antrenorul trebuie să fie un mentor, care să educe sportivul și de la cap în sus, să-l învețe cum să aducă jocul vieții pe un teren oarecare de sport, pe principiul you live right, you play right.

sondaj22

 1. Profesorii trebuie să-și schimbe mentalitatea. Degeaba predau dacă nimeni nu învață. În vremurile de azi, nici un profesor nu poate preda ceva ce nu se găsește pe google sau într-o carte. Elevul trebuie câștigat, și atunci va fi acel burete care absoarbe tot.
 2. Copiii sunt flori ce așteaptă să înflorească, nu butoaie ce așteaptă să fie umplute. Orice copil se naște artist, să renunțăm, prin predarea materiilor că literă de lege, să forțăm copilul să renunțe la creativitate în favoarea ingurgitării pe negustate.
 3. Apelăm la Dana Nalbaru, ne va învață cum să ne educăm copiii acasă.

sondaj23

 1. Sunt conștient de inflația educațională. Studenții de azi pot fi șomerii de mâine. Sunt încântat să-mi fie prezentate alternative și să-mi ghidez copilul spre ceea ce-i place cu adevărat.
 2. Întreabă-i pe bunici. Nu îmi aduc aminte exact câți copiii am și pe ce clasă sunt.
 3. Nu m-am gândit la asta, dar s-ar putea să mă intereseze pe viitor.

Tudor ești invitat să comentezi aceste rezultate. Găsesti ceva surprinzător? Bineințeles oricine e binevenit să-și spună părerea.