Rezultate sondaj etapa 2

Incep cu un îndemn. Avem 26 de participanți la etapa 2. Incă se mai poate participa completatand formularul online.

Raspunsurile la sondaj

sondaj21

Numărul de voturi este intre paranteze.

 1. Statul e problema. Să bage bani în sport, nu în buzunare.
 2. Nu este material. Curțile școlilor sunt goale, copiii din ziua de azi sunt experți în play station și nu pe terenurile dintre blocuri.
 3. Scouterii (nu mă pot abține de la cuvântul ăsta) nu mai sunt ce au fost. Curțile școlilor or fi goale, dar sălile de sport nu. Bomboane să aduci copilul la sportul organizat tot se mai găsesc.
 4. Antrenorii nu-și înțeleg meseria, sunt depășiți de cerințele actuale ale sportului. Nu au instrumentarul și filosofia necesară, cu toate că sunt suficiente căi de informare.
 5. Antrenorii nu-și înțeleg menirea. Se preocupă prea mult de backhand, șutul cu stângul, pivotare interioară, când de fapt antrenorul trebuie să fie un mentor, care să educe sportivul și de la cap în sus, să-l învețe cum să aducă jocul vieții pe un teren oarecare de sport, pe principiul you live right, you play right.

sondaj22

 1. Profesorii trebuie să-și schimbe mentalitatea. Degeaba predau dacă nimeni nu învață. În vremurile de azi, nici un profesor nu poate preda ceva ce nu se găsește pe google sau într-o carte. Elevul trebuie câștigat, și atunci va fi acel burete care absoarbe tot.
 2. Copiii sunt flori ce așteaptă să înflorească, nu butoaie ce așteaptă să fie umplute. Orice copil se naște artist, să renunțăm, prin predarea materiilor că literă de lege, să forțăm copilul să renunțe la creativitate în favoarea ingurgitării pe negustate.
 3. Apelăm la Dana Nalbaru, ne va învață cum să ne educăm copiii acasă.

sondaj23

 1. Sunt conștient de inflația educațională. Studenții de azi pot fi șomerii de mâine. Sunt încântat să-mi fie prezentate alternative și să-mi ghidez copilul spre ceea ce-i place cu adevărat.
 2. Întreabă-i pe bunici. Nu îmi aduc aminte exact câți copiii am și pe ce clasă sunt.
 3. Nu m-am gândit la asta, dar s-ar putea să mă intereseze pe viitor.

Tudor ești invitat să comentezi aceste rezultate. Găsesti ceva surprinzător? Bineințeles oricine e binevenit să-și spună părerea.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
 • filotas

  lipsa de educatie:) rautate
  https://www.youtube.com/watch?v=9Noc73h7_B8

 • ursano

  Abia acum am apucat sa completez formularul. Mi-au placut mult intrebarile dar nu si variantele de raspunsuri: ce as fi vrut eu sa raspund la unele nu exista. Ar fi fost util sa existe si un raspuns de genul „altele” unde sa completezi ce vrei.

 • filotas

  Kassai e oribil. Penibila prestatie. 100% penalty

  • Romulus N Filip

   Spre mirarea mea pana si comentatorii spanioli au zis ca a fost. Chit ca Sterling a cam plonjat, cautand penalty.

 • filotas

  A inceput luna noiembrie pt Arsenal

 • filotas

  Cred ca golul lui Keseru este cel mai important gol marcat de un roman, ceteris paribus, de la golul lui Mutu cu Italia din 2008. Ma insel?

  • Romulus N Filip

   Doar daca castiga echipa bulgara

  • Tudor Eliade

   De ce ai spune asta? E totusi un meci in grupe, pierdut in final, pana la urma, cum mentiona si Romi. Chiar si cu victorie, calificarea ar fi fost sub semnul intrebarii. De bine de rau, in ultimii ani Steaua a batut campioana Europei in exercitiu la momentul respectiv iar nationala s-a calificat la un turneu European. In 2011 parca, Chivu marca penaltiul decisiv pt Inter in sferturile cupei cu Napoli, pe care a si castigat-o intr-un final. Iar in 2009, Bilasco egala pe Iborx intr-o seara ciudata.

   • filotas

    Da, faptul ca au pierdut pana la urma ii scade din merite. Dar chiar si asa, un gol contra unei echipe ca Arsenal in CL marcat de un roman nu apare des. Nu as compara CL cu arsenal cu Copa sau cu CL cu rangers totusi

 • Romulus N Filip

  Eu nu sunt convins de aportul defensiv al lui De Bruyne, Gundogan si Sterling

  • filotas

   Oricum prima repriza foarte misto, deschisa, fotbal curat.
   Poor decision making pt aguero si suarez, in rest fotbal de inalt nivel.
   Pana si neymar a jucat bine

 • filotas

  Superba pasa lui Stones pentru Suarez.

 • filotas

  Aguero a dat poate cel mai bizar assist ever:)

 • filotas

  A doua repriza a lui City de azi a fost poate cea mai buna repriza de fotbal produsa de o echipa engleza la acest nivel contra unui asemenea adversar de foarte mult timp. Poate de 10 ani

  • Romulus N Filip

   Daca Barca ar fi luat jocul mai in serios. Senzatia mea a fost ca nu s-au fortat.

   • Mihai Roman

    A luat jocul in serios, din pacate mijlocul nostru este nefunctional in aceste saptamani si City ne-a calcat in picioare in a doua repriza. Cu un Busquets total iesit din forma si cu absenta lui Iniesta inca vreo luna o sa suferim mult. Adauga la asta forma la finalizare a lui Suarez si cateva greseli individuale si ai acest 3-1 de aseara 🙂

 • Tudor Eliade

  Referitor la sondaj, nu stiu ce sa zic. Imi pare bine ca s-a raspuns la intrebari. Imi pare rau ca nu am lasat si o optiune deschisa completarii, cum a spus Ursano (ceva imi spune ca el ar fi dezvoltat putin ideaa statului ca fiind de vina, dar nu prin prisma ca nu baga bani ci ca nu deschide suficiente portite ajutatoare), dar poate in acel caz ar fi fost multe raspunsuri la liber. Trebuia sa existe totusi.

  A fost ceva incropit pe genunchi, intr-un timp relativ scurt, dar in timpul pe care l-am putut aloca am incercat sa fac cum am putut mai bine. Am ales domenii care ma pasioneaza la acest moment, si in care incerc sa ma educ cu materiale actuale si mai vechi, dupa parerea mea partile implicate trebuie sa lucreze serios la conceptul de metorship. Inca o data, mersi Romi pentru prilej, foarte onorant.

 • Tudor Eliade

  Love him or hate him (si mie nu imi place), e un caracter. Interesante si conversatiile cu Moggi si Ferguson. Merita lecturat. Simon Kuper o bun.

  https://www.ft.com/content/548155cc-9bcf-11e6-b8c6-568a43813464

  • Mihai Roman

   Bun de tot articolul.