Au mai rămas 6 intarziați din cei 36 de participanți la etapa 1. Incă se mai poate participa la etapa 2 completatând formularul online.

Inainte de inceperea campionatului așa s-a votat pentru campioană:
campioana-e1

Manchester City 15, Manchester United 11, Liverpool 5, Arsenal 3, Chelsea1, Tottenham 1.

Dupa 9 sau 10 etape

campioana-e2

Manchester City 16, Liverpool 6, Manchester United 4, Chelsea 2, Arsenal 2.

Inainte de inceperea campionatului

cl-e1

Dupa 9 sau 10 etape

cl-e2

Câteva observații:

 • Cei care o văd acum campioană pe Manchester United incă mai cred sau sunt suporteri care iși doresc?
 • United are un singur vot pentru calificarea in CL dupa 9-10 etape
 • Remarcabil pronosticul foarte strâns la calificarea in CL acum

 

Previous ArticleNext Article

This post has 13 Comments

13
 1. Interesante rezultate, dar ca sa faci o comparatie corecta privind calificarea in CL trebuie sa insumezi si cu predictiile pentru campioana. Presupunand ca nu a fost nimeni care sa bifeze si titlu si calificare in CL, avem dupa 10 etape cam asa

  Man City 32/30 (deci deja am gasit o greseala)

  Arsenal 27/30 (90 %)

  Liverpool 23/30

  Chelsea 19/30
  Tottenham 16/30
  Man Utd 14/30

  In plus, problema cu pronosticurile acestea este ca probabil mai toti cei care au votat au fost constienti ca diferentele de valoare sunt reduse si ca 1-2 accidente pot schimba ierarhiile. O victorie smulsa adversarului dintr-un fluke goal poate face diferenta intre locul 3 si locul 6, dupa parerea mea.

 2. Da, au fost doi participanti care au trecut Man City atat la campioana cat si la CL. Probabil din graba, ca intrebarile au fost clare, zic eu. Ceea ce imi creaza o dilema – ar fi trebuit sa le atrag atentia sa corecteze? S-o fac la viitoarea etapa?

 3. Da, sunt doar 5, ceea ce mi se pare destul de putin, mai ales daca au justificare “loialista” unele dintre ele. Parerea mea e ca Man Utd poate recupera cele 7-8 puncte, dar cand ai de ales intre 6 echipe de valori apropiate o diferenta de 5 puncte usureaza misiunea.

 4. In alta ordine de idei, e cineva curios sa faca o comparatie de genul “cei care au renuntat la Man Utd catre cine s-au indreptat” ? O sa iasa ca la sondajele electorale sau mai dispersate ?

 5. Cred că cei de la FIFA trebuie să se mute de pe internet explorer, că gluma lor de 1 Aprilie, bună ce e drept, cu Luis Enrique nominalizat la antrenorul anului, a ajuns pe restul siturilor abia zilele astea.

 6. M-am uitat numai la campioana. Din cei 11 care au vazut-o pe United campioana 3 si-au pastrat optiunea (al patrulea a fost cineva care a participat doar la etapa 2). Distributia pentru ceilalti 8: 4 Man City, cate 1 Liverpool si Chelsea si doi nu au participat la etapa 2.

 7. 6 infrangeri consecutive pe Wembley: 2 finale de Carling Cup, doua semifinale FA Cup si 2 Ch League. Daca la anul jucam tot sezonul acolo prevad un relegation battle.
  Altfel, nu pot sa pricep cum de-am devenit shit in cateva saptamani, ma tem ca Woolwich ne vor da un hiding:(

 8. nu sunteti shit deloc, doar aveti a bad run of games. In campionat sunteti la 3 pct de primul loc si in CL (care oricum nu e prioritatea voastra) aveti inca sanse.

 9. Sanse cam mititele avand in vedere ca ultimele doua meciuri din grupa sunt tot deplasari grele, una dintre ele la lider.