“Ca și fan Spurs e greu să motivez ca ăsta e un sezon măcar la nivelul anilor 2004-2005, pentru că nu e. E cel mai slab sezon din secolul ăsta chiar și statistic.” (Coys)

Deci avem ipoteza din citatul de mai sus. Stim că suporterul înfocat din Coys cade uneori în păcatul exagerării, dar o face mereu cu stil deci întelegem unde trage. E vorba de ce simte.

Sa vedem ce spun cifrele.

Liniile de clasament colorate sunt în ordine: cel mai slab sezon din secolul curent, cel mai slab sezon din deceniul curent, predicția pentru sezonul actual (bazata de continuarea trendului) și linia de clasament la momentul actual. Am luat în considerare locul ocupat, nu numărul de puncte. E de remarcat saltul calitativ făcut de Spurs în deceniul actual față de cel anterior.

Aș zice că există șanse extrem de mici ca Tottenham să acumuleze mai puțin de 5 puncte până la sfârșitul actualei ediții, deci e foarte improbabil ca acest sezon să fie cel mai slab din punct de vedere statistic în acest secol. E mult mai probabil ca sezonul actual sa fie cel mai slab din acest deceniu. Un loc 5 ar fi mai bun decât locul 6 din 2013-2014, chiar dacă ar putea fi obținut cu mai puțin de 69 de puncte. Dacă predicția se adevereste, sezonul actual ar fi al nouălea cel mai slab din acest secol.

In final iată echipa de bază, antrenorii si câțiva jucători din sezonul cel mai slab (2003-2004) și sezonul cel mai bun (2016-2017). In 2003 Glenn Hoddle e fost demis la 21 septembrie și înlocuit cu David Pleat.

Previous ArticleNext Article