Tocmai schimbasem anvelopele la mașină și ce ocazie mai buna sa le testez decat primul snow-nami al sezonului. Era puțina circulație la 7 dimineața când am plecat catre pub-ul la care se adună suporterii locali Spurs. Ca de obicei am intâlnit oameni si mai hotărâți sa sfideze conditiile meteo. Nu prea e clară poza facută cu telefonul prin parbriz, pe ninsoare, dar acolo este cineva pe bicicletă. M-as fi incumetat si eu daca nu as fi locuit atât de departe de pub (40 de minute cu masina in condiții normale, o oră pe ninsoare).

Am ajuns la timp cât sa prind obisnuita “predică” a Reverendului inainte de fluierul de inceput. O  mică poezie, compusă pe loc si adaptată fiecărui meci, repetată in cor de “enoriași”.  A fost și un moment hilar, cand la unul din versuri, mai buclucaș, audiența nu a priceput si toți au zis in cor: Whaaaat? De reținut ca Reverendul nostru se inchină la Malort si e gata oricând sa boteze neofiți.

A fost a zi bună pentru fotografia de grup in pauza meciului. Cineva a strigat inainte de a iesi “No coats” si s-au găsit destui să-i urmeze indemnul, desi afară era -12C si a durat vreo 10 minute pană ne-am adunat si aranjat. Dar oamenii erau “incălziți”.

Poza a fost dedicată si trimisă grupurilor de suporteri din Florida. Să se știe ca aici vremea nu ne oprește.

Previous ArticleNext Article

This post has 7 Comments

7
  1. Conte a ajuns la 10 victorii consecutive. Ultima data cand Chelsea a reusit sa faca asta, a fost tot pe vremea unui italian: Carlo Ancelotti, in 2009. A, da, si a luat titlul in acel sezon.

  2. Pep este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dar la transferuri nu prea din pacate. Cel putin nu inca. Dpmdv a ratat perioada de mercato din vara cu 3 miscari proaste: a cheltuit mult prea mult pentru 2 sperante care deocamdata nu au adus nici un plus pentru stilul pe care il incearca si il va incerca tot timpul (asta si ca raspuns pentru jurnalistii care il tot intreaba daca isi va schimba stilul: nu, nu si-l va schimba) si si-a asumat un risc enorm pentru un jucator cu grave probleme medicale. Stones este un fundas cu bune calitati tehnice, dar este mult prea bezmetic, iar fara un veteran acolo care sa il coordoneze nu poate sa tina apararea lui City in spate. Il aseman oarecum cu Pique, insa fara un Puyol langa de la care sa invete. Pe Sane a cheltuit o caruta de bani, neamtul a pierdut perioada de pregatire fiind accidentat, nu s-a integrat deloc, iar de cateva luni pare ca inoata in gol. Despre Nolito nu sunt foarte multe de spus: era un jucator care sa acopere mai multe posturi, el si-a facut treaba, mai multe nu prea poti sa pretinzi de la el. Nu stiu daca titlul este pierdut deja, nu cred totusi, insa lucrurile nu arata bine in acest moment pentru City. Daca nu incep sa aiba consistenta in evolutii rapid e foarte posibil ca Chelsea sa ia un avans decisiv.

  3. Foarte misto Romi, eu unul recunosc ca nu m-as scula cu noaptea in cap si sa ies afara pe un ger cumplit ptr a urmari fotbal:)
    In other news am ratat trei meciuri la care am avut bilet sezonul asta: Liverpool (i-am dat biletul unui vecin), CSKA si Hull. Se pare ca am descoperit secretul transformarii WHL into a fortress ba chiar si winning formula pe Wembley, putin cam costisitor totusi:)