This post has 16 Comments

16
 1. Jenant sa te prezinti in halul asta, ca mielul la taiat, doar ca joci pe old trafford

 2. Prima repriză a fost mai buna Spurs, a doua Utd. Radicalizezi, din nou, anumite aspecte transformandu-le in adevăruri imuabile in mod fals.

 3. A fost slaba in ambele, am vazut meciul. Nu se leaga nimic fara Kane. De altfel ultimele 2 meciuri fara el=2 infrangeri. Cine vrea sa creada ca e o coincidenta, treaba lui:)

 4. De ce, la reluare a fost gol?
  O singura ocazie intr un meci crucial, cu un adversar direct, in conditiile in care acest adversar traverseaza o forma slaba, e mult prea putin. Infinit de putin.
  Pep nu a fost idiot cand a zis harry kane team. El probabil analizeza fiecare joc al lui spurs si stie ce vede, si asta a vazut. Pochetino se supara de pomana.

 5. A fost un meci in care ambele echipe au fost ocupate in primul rand sa se neutralizeze reciproc.

 6. Sam Allardyce: “British coaches are viewed as ‘second class’ in Premier League”
  Pen’că sunt.

 7. Te agiți degeaba. Eu nu am văzut meciul, eram curios doar de o alta părere decât cea a comentatorilor Eurosport.

 8. Ambele echipe au avut cate o ocazie mare în repriză a doua, in afara golului. În rest, un meci tacticizat la maxim.

 9. De la Ferguson, Terry Venables si Bobby Robson, britanicii nu au mai avut antrenori first class, cu exceptia lui Glenn Hoddle. Ultimul nu prea a fost politically correct, FA l-a dat afara de la nationala ca sa arunce cu bani in Eriksson si Capello, doi mari artisti ce au ales sa devina manelisti pe final de cariera. Big Sam e cel mult un Halagian in fotbalul britanic, un fotbal in care Pulis-ii sunt mult sub fotbalistii pe care ii antreneaza.
  Poate O’Neill, irlandezul, va fi exceptia ce va confirma regula.

 10. Sigur nu ai vazut meciul cu West Ham sau te-ai indpirat de la stilul ‘box to box’ in a scrie cronici:) in prima repriza a fost stroll in the park si fara Kane in a doua am incercat calcaiele si alte chestii la care nu ne pricepem asa ca West Ham ne-a pedepsit pe buna dreptate.
  Ieri am fost slabi nu numai ptr ca a lipsit Kane, ci si Wanyama si Dembele. Winks nu e o solutie ptr astfel de meciuri. Ieri nici nu ne-am aparat ca ptr a juca la un punct si nici nu am atacat ca la un meci ptr 3 puncte, n-am facut mai nimic bine. Victorie meritata a lui United.

 11. Cea mai mare ocazie a fost la balba lui De Gea si Jones in prima repriza, din pacate mingea a ajuns la cel care nu are ce cauta intr-un prim 11 la Spurs (Sissoko).

 12. Absenta lui kane din atacul vostru era atat de evidenta la un moment dat totusi. Il urmaream pe aurier pierdut, cu pase across de field, pe asiatic la fel, tot facea pirueta la marginea careului, combinatii in spate si in lateral, dier urcand si el haotic…
  Mind you, kane nu e un pocher ca ronaldo. Controleaza fizic cred ca 50 de metri patrati de teren at any time, in mod dinamic.
  Poch deocamdata habar nu are sa joace fara el.