Veți găsi aici cele mai importante citate din cariera lui Ange. Orice ar face si orice va reuși la Tottenham pentru mine acesta va fi singurul lucru care contează. Am urcat in trenul condus de Ange (“jumped on the Ange band-wagon”) si nu-l voi părăsi si când se îndreaptă cu 200 km/oră spre zid.

Autobuzul

Sa vedem ce spune Ange despre stilul de joc. Cred ca e foarte clar.

I never owned a bus.

Ange

Normal că vor veni și inevitabilele înfrângeri la scor. Dar, eu le voi absorbi fara nici o crâcnire. Stiind că omul meu va învăța din ele și va incercă să facă mai bine data viitoare. Atât cât va exista o data viitoare pentru el la Spurs.

Carnivorii

Al doilea citat vine să clarifice și mai mult stilul pe care vrea sa îl adopte. Nu ne vom plictisi cu Ange la conferințele de presă. Omul va produce perle pe care mulți le vor aprecia.

If you are a strict vegetarian, you don’t drop into Macca’s just because you are hungry.

Ange

Ne vor fi servite diverse “aussisme” de acest gen. Va trebui sa umblăm cu dicționarul după noi. In cazul de față Macca=McDonald’s. Adevărul e ca în ziua de azi poți găsi și meniu vegetarian la McDonald’s, dar ideea de bază e clară.

Un cuvând cu o infinitate de înțelesuri

Il va folosi foarte des. Funcție de cum îl spune, intonație si de expresia facială poate să însemne orice de la un afectuos “Prietene” până la “Amice esti… un idiot” (I L Caragiale – Căldură Mare)

Mate

Ange

Un lucru e absolut sigur: nu ne vom plictictisi. E tot ce îmi pot dori.

Previous ArticleNext Article