Una din etapele suculente ale sezonului începe cu QPR – Spurs, azi de la 14:45. Redknapp zicea ieri că demiterea lui de la Spurs a fost “politică” dar a jurat pe viaţa nevestei, nu glumesc, că nu poartă pică nici uneia din echipele la care a lucrat:

Perhaps that’s why I can enjoy my life so much. I’m not a jealous, bitter, twisted person about anybody. People have taken liberties with me in my life like you’d never believe, but I forgive and forget and shake hands. That’s how I live.

De la 17:00 Chelsea joacă la Stoke, singura echipă din primele cinci divizii din Anglia care n-a pierdut acasă sezonul ăsta. Demba Ba va reveni probabil în primul XI, după ce Torres a fost titular la mijlocul săptămânii.

Manchester United – Liverpool, derbyul clasic al fotbalului englez, se joacă duminică de la 15:30. United a tot bătut-o pe Liverpool pe Old Trafford în ultimii opt ani, cu excepţia celebrului meci din 2009 în care Torres a făcut ce a vrut cu Vidic.

Pe lângă bagajul istoric, meciul îi pune faţă în faţă pe cei mai în formă atacanţi din Anglia în momentul asta. RVP are 20 de goluri în toate competiţiile, Luis Suarez cu unul mai puţin. E totodată primul meci pe Old Trafford al lui Raheem Sterling, care a fost avertizat de veteranii din lot despre cum se trăieşte meciul din teren:

The older boys say that Manchester United is one of the hardest places to go. The pitch is massive and in the last 10 minutes they say it gets even bigger!

Etapa se termină cu Arsenal – Man City duminică de la 18:00. City n-a marcat în ultimele cinci deplasări pe Emirates, un stadion care nu-i prieşte nicidecum. Dacă nu era de ajuns, de data asta lipsesc şi Nasri, Yaya Toure şi Aguero. Fanii cetăţenilor nu vor face deplasarea la Londra, după ce au returnat 900 de bilete în semn de protest faţă de preţul ridicat – £62.

Dacă Man City pierde mâine, campionatul e ca şi terminat. Chiar şi aşa, după calculele statisticienilor de la Infostrada, Manchester City mai are doar 6% şanse la titlu înaintea acestei etape.

Ca de obicei, vă aştept gândurile, ranturile şi întrebările pe marginea acestei etape. Looks to be a good one!

Sursa foto: Saadick Dhansay

Previous ArticleNext Article